Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan: Bay Kemal birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor

Erdoğan: Bay Kemal birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaretlerine Karaman’da devam etti. Erdoğan, CHP’li Özgün Özel’in dinle ilgili açıklamalarına isim vermeden işaret ederek, “O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Eğer sıkıysa bu havlayanları sustur”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Konuşması esnasında “İmam hatip seninle gurur duyuyor” sloganı üzerine Erdoğan, “Ben de sizlerle gurur duyuyorum. Hani şu CHP’nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden diyanetten nasibi yok. Bay Kemal kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Niye söylemiyor? Çünkü onun cinsi de cibilliyeti de o” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Eğer sıkıysa bu havlayanları sustur. Bu ülkede bizim dinimize, bu ülkede bizim diyanetimize saldıracak olanların haddini de hesabını da biz bildiririz ve sorarız” şeklinde konuştu.

CHP’ye yönelik eleştirilerini sürdüren Erdoğan, “Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Aynısınız ya. Onları getirip konuşturtuyorsun sen de arkasından izliyorsun. Bizim bunu yutacağımızı mı zannediyorsun? Benim tanıdığım bu millet, 2023’te dinimize, diyanetimize saldıranlara hesabını soracaktır.” diye konuştu.

‘EDİRNE VE KANDİL’DEN TALİMAT ALIYOR’

Konuşmasında CHP’yi Kandil’in güdümünde siyaset yapanlara koltuk değneği olduğunu iddia eden Erdoğan, “Edirne ve Kandil’den talimat alıyorlar. Eşbaşkanları emrediyor. Bunlar da söyleneni hiç itiraz etmeden tıpış tıpış hayata geçiriyorlar. Meclis’te neye evet neye hayır diyeceklerini, hangi şehirde ne zaman miting yapacaklarına bile bölücü örgütün siyasi uzantıları karar veriyor. Geçenlerde eski eşbaşkan bunlara miting yapın dedi. Aynı gün CHP Genel Başkanı karar aldı. Tezkrereye hayır diyeceksiniz dendi, CHP milletvekilleri uslu çocuklar gibi bu talimatı yerine getirdi.” ifadesini kullandı.

Erdoğan tarafından hizmete açılan Konya-Karaman hızlı tren hattının bir hafta ücret olacağını söyledi.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version