Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li yöneticiden kendi seçmenine ağır hakaret: Hayvan

AKP’li yöneticiden kendi seçmenine ağır hakaret: Hayvan


AK Parti Konya Karatay İlçe yönetim Kurulu üyesi Faruk Küçükkömürler, emekliye yapılan yüzde 25,5’lik zammı eleştiren AK partili bir seçmene sosyal medya hesabından ‘hayan’ diyerek hakaret etti. Küçükkömürler, tepkiler üzerine söz konusu paylaşımı sildi.

Faruk Küçükkömürler, 2022 yılında emekliye ek zam gelmemesini eleştiren bir vatandaşa sosyal medya hesabından cevap verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bligin’e ithafen, “Emeklilere iyi kazık attınız. yüzde 40 zam vermemek için aralık ayı enflasyonunu yüzde 13’e çıkardınız. Size bir daha oy verirsem insan değilim.” diyen bir vatandaşın paylaşımını alıntılayan Küçükkömürler, “Hayvanlar oy kullanmıyor. Kanunen.” ifadelerini kullandı. AKP’li yöneticinin seçmene ‘hayvan’ dediği paylaşım büyük tepki çekti.

Küçükkömürler, tepkiler üzerine paylaşımını silldi. Ardından da sanki seçmene ‘hayvan’ dyn kendisi değilmiş gibi, “Hakaret eden, ahlaksızca mesaj atanlar, neden engellediniz. Çok komiksiniz. Esfele safilinler.” paylaşımında bulundu.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version