Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li belediyenin köpekleri zehirleyip iş makineleriyle gömdüğü iddia edildi

AKP’li belediyenin köpekleri zehirleyip iş makineleriyle gömdüğü iddia edildi


Afyonkarahisar Sultandağı’nda sahipsiz köpeklerin AKP’li belediye tarafından zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi. Bir vatandaş öldürülen köpeği belediye ekipleri gömerken kayda aldı.

İŞ MAKİNESİYLE AÇILAN ÇUKURA GÖMÜLÜRKEN GÖRÜNTÜLEDİ

İlçede yaşayan Ferhat Şahan isimli hayvansever köpekleri ailesi ile birlikte gönüllü olarak besliyor. Şahan AKP’li belediye personeli tarafından zehirli iğneyle vurularak öldürüldüğü ileri sürülen köpeklerden birisinin iş makinesiyle açılan çukura gömülme anına ait görüntüleri cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Kayıt sırasında AKP’li belediye personeli ise Şahan’a engel olmaya çalıştı.

“ARAZİMDE BAKTIĞIM KÖPEKLERİ VURDULAR”

Sözcü’nün aktardığına göre konuyla ilgili açıklama yapan hayvansever Ferhat Şahan “AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Aldirmaz’ın talimatı ile zabıta ekipleri tarafından sokak köpekleri yüksek dozda uyuşturucu yada zehirli iğne ile vurularak katledildi. Tapulu arazimin içerisinde bu sokak köpeklerini de götürmek için silahla vurmaya geldiler. Köpeklerin 3’ünü de silahla vurdular 1 tanesi kullanılan ilaçtan dolayı yaşamını yitirdi.” dedi.

Köpeği ile ilgili kayıp müracaatında bulunduğunu ve AKP’li Belediye Başkanı Aldırmaz ile görüştüğünü ifade eden Şahan, “Belediye Başkanı ‘çalınmıştır, görmedik biz. Köpek toplama talimatını ben verdim beni üzemezsiniz. İstediğiniz yere şikayet edin yaptığımın da arkasındayım’ dedi. ” iddiasında bulundu.

Serbest Görüş:

 

“VİDEOYU SİLMEYE ÇALIŞTILAR”

Öldürülen köpeğin ikametinden AKP’li belediye personeli tarafından zorla alındığını söyleyen Hayvansever Şahan, “Köpeğin gömülme işlemleri yapılırken kamuya açık alanda delil amaçlı video çektim. Zabıta ve belediye görevlileri bana engel olmak istediler. Hakaret ve fiziksel şiddete maruz kaldım. Telefonumu elimden alarak videoyu silmeye çalıştılar. Belediye alenen suç işlemiştir” dedi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version