Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Vesely rekorunu kırdı, Fenerbahçe Beko kazandı

Vesely rekorunu kırdı, Fenerbahçe Beko kazandı


Turkish Airlines EuroLeague 14. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Zenit St. Petersburg ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko mücadeleyi 86-80 kazandı.

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçta ilk çeyrek 18-16 Zenit üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte Jan Vesely’nin parlayan oyunu ile birlikte Fenerbahçe Beko 24 sayı buldu ve devreye 41-40 Zenit üstünlüğü ile girildi. 

 

Üçüncü çeyrek yine 1 farkla Zenit St. Petersburg üstünlüğüyle geçilirken, Fenerbahçe Beko son çeyrekteki etkili oyunuyla maçı 86-80 kazandı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe Beko, bu sezon Turkish Airlines EuroLeague’deki beşinci galibiyetini aldı.

 

Fenerbahçe Beko’da Jan Vesely, 32 sayı, 5 ribaund ile EuroLeague’de en çok sayı attığı maçı oynadı ve galibiyetin mimarı oldu. 

 

Zenit: 80 – Fenerbahçe Beko: 86

 

Salon: Sibur Arena

 

Hakemler: Sasa Pukl (Slovenya), Fernando Rocha (Portekiz), Gytis Vilius (Litvanya)

 

Zenit: Loyd 19, Karasev 3, Ponitka 3, Mickey 8, Gudaitis 7, Baron 8, Pushkov 2, Kuzminskas 17, Zubkov 8, Poythress, Frankmap 5

 

Fenerbahçe Beko: Biberovic 2, Henry 7, Pierre 13, Vesely 32, Booker 10, Metecan Birsen, Şehmus Hazer 2, Melih Mahmutoğlu 1, De Colo 18, Polonara 1, Ahmet Düverioğlu


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version