Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Şanlıurfa Adliyesi kapısında dünyanın takip ettiği bir zulüm var’

'Şanlıurfa Adliyesi kapısında dünyanın takip ettiği bir zulüm var'


AKP’li Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın sorumluların yargılanması talebiyle yaptığı Adalet Nöbeti’ne bir gün daha eklendi.

Urfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP’li Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart’tan bu yana Adalet Nöbeti tutuyor. Nöbetin 289’uncu gününde de sabah erken saatlerde Urfa Adliyesi öne gelen Emine Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar, soğuk havaya rağmen eylemlerini sürdürüyor.

İLGİLİ HABER

‘Urfa’ya gelen turistler artık Urfa Adliyesi’ni de ziyaret ediyor’

‘Tarihin sıfır noktası; Göbeklitepe, hukukun, adaletin sıfır noktası; Şanlıurfa Adalet Sarayı. Urfa’ya gelen turistler artık Urfa Adliyesi’ni de ziyaret ediyor. Halk bu zulmü unutmayacak.’

Şenyaşar ailesi, sosyal medya hesabından Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan ve İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu’nun hesabını etiketleyerek “Şanlıurfa Adliyesi kapısında dünyanın takip ettiği bir zulüm var. Burada yeni bir yol açacağız. Başka bir yolu yok. Bunun için inisiyatif almaktan kaçınanlar, yarınlardan sorumludur” mesajını paylaştı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version