Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Özgür Demirtaş: Kendimi Leonarda DiCaprio’nun oynadığı karaktere benzettim

Özgür Demirtaş: Kendimi Leonarda DiCaprio’nun oynadığı karaktere benzettim


Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Netflix’de yayınlanan Don’t Look Up filminde astronomi profesörü rolünde yer alan Leonardo DiCaprio’ya benzetti.

Filmde astronomi profesörü olarak yer alan Leonardo Dicprio, doktora öğrencisi tarafından keşfedilen bir kuyruklu yıldızın dünyayaya çarpacağının belirlemesinden sonraki yaşadığı süreci anlatıyor.

Ekonomi Profesörü Prof.Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından filmden övgüyle söz ederek, “Sevgili Arkadaşlar: Bu yıl izlediğim EN İYİ filmi size önermek istiyorum: Don’t Look Up… Sanatsal yönden olmasa da verdiği mesajlar yönünden 10 numara film… Herkes kendini filmlerde bazı karakterlere benzetir. Ben de kendimi Leonardo’nun oynadığı karaktere benzettim: Türkiye’ye 10 yıl önce geldim ve çoğu zaman Dr. Randall Mindy karakterinin hissettiğini hissettim. Filmdeki gibi Zanax kullanmıyorum ama bazen sinirlenip sakinleştirici almak istiyorum ? Dünya’nın en büyük problemi POLİTİKACILAR ve onlara… (Neyse) Muhakkak izleyin ve unutmayın: Bilim ne derse o olur… Er ya da geç olur…”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version