Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Kestane balının diyarı Zonguldak’tan tüm dünyaya selamlar’ sözleri gündem olan vatandaş: ‘Aslında çok duygusalım’

‘Kestane balının diyarı Zonguldak’tan tüm dünyaya selamlar’ sözleri gündem olan vatandaş: ‘Aslında çok duygusalım’


Geçtiğimiz günlerde ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programında karısının şikayetleri ve uzun süreli eleştirileri karşısında suskunluğu tercih eden, söz sırası kendisine geldiğinde ise “Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar” sözleriyle gündem olan Fehmi Pazarlı yeni bir açıklama yaptı. Pazarlı, “Beni üzen herkesin beni çok gamsız olarak algılaması. İnsanlar o lafları gamsızlık üzerinden kullandı. Oysa ben çok duygusalım” dedi.

Pazarlı’nın sözleri sosyal medyada “gamsızlığın kralı”, “gamsızlıkta zirve” gibi ifadelerle geniş yankı uyandırmış, milyonlarca paylaşıma ulaşmıştı.

Sen nasıl bir kralsın öyle.?

Kadın kendini parçalıyor adama söz hakkı verildiğinde şey diyor; “Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar…? pic.twitter.com/63nq9TZChc

— ŞAHİN PARMAKSIZ (@sahinparmaksiz) November 27, 2021

‘KÜÇÜCÜK BİR SÖZ ÜZERİNE OTURUP AĞLARIM’

TV100’ün haberine göre, Pazarlı, “Bu kadar gündem olacağını hiç beklemezdim. Beni üzen herkesin beni çok gamsız olarak algılaması. İnsanlar o lafları gamsızlık üzerinden kullandı. Oysa ben çok duygusalım. Bir film izlerken bile ya da küçücük bir söz üzerine oturup ağlarım” dedi.

‘BU KADAR İDDİAYA YANIT VERMEKTENSE BÖYLE BİR SÖZ EDEYİM DEDİM’

“Sözleri köyün tanıtımı ya da reklam için söylemedim” diyen Pazarlı, “Programda bana atılan suçlamalar asılsızdı. Buna bir tepki olarak planlı şekilde söyledim. Bu kadar iddiaya yanıt vermektense böyle bir söz edeyim dedim. Sözlerin bu kadar meşhur olacağı aklımdan hiç geçmezdi” ifadelerini kullandı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version