Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gözaltına alınan gazeteci Hazar Dost’u emniyet müdür yardımcısı şikayet etmiş

Gözaltına alınan gazeteci Hazar Dost'u emniyet müdür yardımcısı şikayet etmiş


Halk TV muhabiri Hazar Dost, cemaat yurdunda kafası kesilerek öldürülen ve ölümüne ilişkin yayın yasağı getirilen öğrenciyle ilgili haber yapmak için gittiği Antalya’da bu sabah gözaltına alındı. Uçaktan iner inmez Antalya Havalimanı’nda gözaltına alınan Dost’un gözaltı gerekçesine ilişkin bilgi verilmediği aktarılmıştı.

İLGİLİ HABER

Cemaat yurdundaki cinayetle ilgili haber yapmaya giden gazeteci gözaltına alındı

Halk TV muhabiri Hazar Dost, bir cemaat yurdunda erkek öğrencinin kafası kesilerek öldürülmesine ilişkin gittiği Antalya’da uçaktan indikten sonra gözaltına alındı.

Bir süre Antalya Havalimanı’nda bekletilen Dost’un götürüldüğü adliyede ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi. Halk TV’nin aktardığı habere göre Dost’un daha önce haberini yaptığı Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Er’in şikayeti nedeniyle gözaltına alındığı belirtildi.
 

Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Er’in “Emniyet Müdür Yardımcısı polisi dövdü, soruşturma açılmadı: Sen benim kim olduğumu biliyor musun?” başlıklı haberi nedeniyle gazeteci Hazar Dost hakkında ‘soruşturmanın gizliliği ve iftira’ suçlamalarıyla şikayetçi olduğu öğrenildi.

Hazar Dost’a, daha önce söz konusu şikayetle ilgili daha önce herhangi bir bildirimde bulunulmadığı ve ifadeye çağrılmadığı öğrenildi. Gözaltı işleminin, yayın yasağı konulan öğrencinin ölümüyle ilgili haber için gittiği günde gerçekleşmesi dikkat çekti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version