Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Feyzioğlu, Suavi’nin şarkısını izinsiz kullandığını kabul etti: Telifiniz meslek birliğine ödeniyor

Feyzioğlu, Suavi’nin şarkısını izinsiz kullandığını kabul etti: Telifiniz meslek birliğine ödeniyor


Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, ünlü sanatçı Suavi’nin ‘Tükenme’i isimli şarkısını izinsiz kullandığını kabul etti. Feyzioğlu, şarkıyı İnstagram’daki paylaştığı bir hikayede kullandığını belirterek, “Telifinizi İnstagram meslek birliğinize ödeniyor” dedi.

Sanatçı Suavi, sosyal medya üzerinden Feyzioğlu’na seslenerek, “Sn. Metin Feyzioğlu. siz bir avukatsınız ve Türkiye Barolar Birliği seçimleri için kampanya şarkısı olarak “Tükenme” adlı eserimizi kullanmışsınız.., Bunu hangi hak, hukuk ve yetkiyle yaptığınızı merak ediyorum ve derhal sonlandırmanızı istiyorum. Çünkü bu korsanlıktır” demişti.

Suavi’nin avukatı konuyla ilgili gerekli işlemi yapacağını yönelik açıklama bulunmuştu.

Suavi’nin paylaşımına sosyal medya üzerinden cevap veren Feyzioğlu, “Sayın Suavi; Tükenme adlı eseriniz muhteşem. Yüreğinize sağlık.Ancak sizi çok yanlış bilgilendirmişler. Seçim şarkım yok ki sizin eseriniz seçim şarkım olsun. İnstagramda bir hikayede şarkınızı kullandım. Telifinizi ise instagram meslek birliğinize ödüyor. Sistem bu. Saygılarımla” dedi.

Sayın Suavi;
Tükenme adlı eseriniz muhteşem. Yüreğinize sağlık.Ancak sizi çok yanlış bilgilendirmişler. Seçim şarkım yok ki sizin eseriniz seçim şarkım olsun. İnstagramda bir hikayede şarkınızı kullandım. Telifinizi ise instagram meslek birliğinize ödüyor.Sistem bu.Saygılarımla https://t.co/LjXfuJSsya

— Metin Feyzioğlu (@metinfeyzioglu) December 3, 2021

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version