Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan: Benim boyum 1,85 cm, mezarım da ona göre büyük olacak

Erdoğan yeni sistemi açıkladı; TL mevduatına ‘kur’ farkı ödenecek, adı ‘faiz’ olmayacak


AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti teşkilatına 2023 seçimlerine hazır olan talimatı verdi. Erdoğan, CHP’li belediyeleri hedef aldığı konuşmasında, “Belediye başkanına gurur, kibir asla yakışmaz. Biz tevazu ehli olmaya mecburuz. Neyiz, kuluz. Eninde sonunda gideceğimiz yer toprak. Ben 1,85 boyundayım, mezarım da ona göre büyük olacak. Diğerleri düşünsün. Takdir-i ilahi neyse o olacak.” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen ‘Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı, “Bu arada bir 80 bin TL daha kazandım. Adamın her lafı yalan, her lafı iftira.” ifadelerini kullandı.



Erdoğan’ın açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

  • Son seçimlerde CHP’ye geçen belediyelerin şehirlerimize nasıl ağır maliyetler getirdiğini takip ediyoruz. Ne ülkemizi, ne milletimizi, ne de partimizi böyle bir durumla bırakmaya hakkımız yoktur. Hep birlikte daha çok çalışacağız. Bir duvarın tuğlaları gibi birbirimizi destekleyerek hedeflerimize doğru yürüyeceğiz.
  • Başarımızı artırarak sürdürmemiz şarttır. Merkezi yönetimde ne kadar güçlü olursak, belediyelerimizi de o kadar güçlü destekleyebiliriz. 2023 Haziran’daki seçime göre hazırlanmanızı istiyorum. CHP’ye geçen belediyelerin şehirlerimize nasıl ağır maaliyetler getirdiğini hep birlikte görüyoruz.
  • CHP Genel Başkanı, Şanlıurfa’ya gitmiş, esip gürlemiş. Sözü tarıma getirip belediyeyi bize verin çiftçiye elektriği bedava yapalım demiş. Çiftçilerimizin yoğun elektrik kullandığı Adana, Hatay gibi şehirler sizin belediyelerinizin yönetiminde. Yapın oralarda elektriği bedava. Elinizi tutan mı var.
  • Ana muhalefetin başındaki zat İzmir Milletvekili. İzmir’in belediyesi onlarda. İzmir’de kaçak yapılaşmanın olduğu bölgelerde belediyeniz acaba nerede kentsel dönüşüm projesi uyguladı? Yok.
  • Her türlü şaibeden uzak durmanız önemlidir. Bundan asla taviz veremeyiz. Hiçbir AK Parti belediyesi için Allah göstermesin şaibe konuşulmamalı. İmar planlarından bindiğiniz araca, ihalelerden özel hayatınıza kendinize ve bize söz getirecek en küçük söz, şatafat, israf, kibir görüntüsüne meydan vermemelisiniz. Tüm çalışmalarınızı 2023 seçimlerine göre ayarlamanız gerek. Aşmamız gereken ilk bent 2023’tür.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version