Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Durmuş Yılmaz: Türkiye artık uç fikirlerin deney laboratuvarı olacak

Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz: ‘Tam bir para krizine girebiliriz’


İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz,  Lütfi Elvan’ın yerine Nureddin Nebati’nin Hazine ve Maliye Bakanı olmasıyla ilgili olarak, “Son birkaç yılda olduğu gibi TR artık en uçuk fikirlerin deney laboratuarı olmaya devam edecektir”dedi. 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı açıklamayla Lütfi Elvan’ın görevden alınmasını iki hafta gecikmesine sebep olan Durmuş Yılmaz, Nebati’nin bakanı olmasını sosyal medya hesabından değerlendirdi.
Yılmaz, Nebati’nin bakan olmasını şöyle değerlendirdi: “Ekonomi yönetiminde bildiğini söyleyebilen son kişi @lutfielvan gecikmeli de olsa görevinden alındı. Berat Albayrak ekonomi politika yapıcısı kurumların gölge patronu oldu. Son birkaç yılda olduğu gibi TR artık en uçuk fikirlerin deney laboratuarı olmaya devam edecektir.”

Ekonomi yönetiminde bildiğini söyleyebilen son kişi @lutfielvan gecikmeli de olsa görevinden alındı. Berat Albayrak ekonomi politika yapıcısı kurumların gölge patronu oldu. Son birkaç yılda olduğu gibi TR artık en uçuk fikirlerin deney labaratuarı olmaya devam edecektir.
— Durmuş Yılmaz (@DurmusYillmaz) December 2, 2021

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version