Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi


Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi. Kulüpten yapılan resmi açıklamada ‘karşılıklı olarak yolların ayrıldığı’ duyuruldu.

Ligde ve şampiyonlar liginde kötü gidişat sonrası istifa iddiaları ortaya atılmıştı. Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Yalçın, siyah-beyazlı formayla 1991-1992 ve 1994-1995 sezonlarında şampiyon olan kadroda yer aldı. Yalçın, teknik direktör olarak da geçtiğimiz sene Beşiktaş’a şampiyonluk yaşatmıştı.

 

Saat 12’de Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak antrenman öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşen 49 yaşındaki teknik adam istifasını sundu. Çebi, istifayı kabul etti.

 

Kulüpten yapılan resmi açıklama şöyle: ”29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

 

Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.”

 

Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version