Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’nin kara kutularından Taner Ay trafik kazasında öldü

AKP’nin kara kutularından Taner Ay trafik kazasında öldü


Almanya’nın uyuşturucu, silah ve kadın ticareti yaptığı gerekçesiyle kapattığı AKP teşkilatlarından Osmanen Germania’nın yöneticilerinden Taner Ay, Bulgaristan’da geçirdiģi trafik kazasında öldü.

AKP’nin kara kutularından biri olarak bilinen lüks ve ihtişam düşkünü Taner Ay’ın AKP’li eski Milletvekili Metin Külünk üzerinden Almanya’ya gönderilen paralarla AKP adına faaliyet yürüten Osmanen Germania’yı finanse ettiğini Sedat Peker videolarında açıklamıştı.

Mevlüt Çavuşoğlu, Süleyman Soylu, Hulusi Akar, Hakan Fidan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar gibi isimlerle fotoğrafları bulunan Ay; Saraydan, Özel Harekât Dairesi’nden, Yargı Yılı açılış töreninden fotoğraflar da paylaşıyordu.

Sedat Peker de yayımladığı videolardan birinde AKP MKYK Üyesi ve eski Milletvekili Metin Külünk’ün Osmanen Germania’ya para yolladığını söylemişti.

Sedat Peker’in “Metin Külünk söyledi ben de para gönderdim” dediği ve Almanya’da 2016’dan bu yana yasaklı olan “Osmanen Germania” (Almanyalı Osmanlılar) derneğinin yöneticilerinden Taner Ay, MİT Başkanı Hakan Fidan’la fotoğrafını “Hakan Abim’le beraber” notuyla paylaşmıştı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version