Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP yarın kampa giriyor: Seçim öncesi yol haritası belirlenecek

AKP yarın kampa giriyor: Seçim öncesi yol haritası belirlenecek


AKP yarın Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde kampa giriyor. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geleceği, 2023 seçimleri öncesinde izlenecek yol haritasını değerlendirileceği öğrenildi.

AKP’nin 3 gün sürecek kampına 804 belediye başkanı katılacak. AKP’li belediyelerin çalışmaları ve belediyecilik vizyonu ele alınacak. AKP Genel Başkanı Erdoğan, partili belediye başkanlarıyla görüşecek, taleplerini dinleyecek. TRT Haber’in aktardığına göre Erdoğan’ın belediye başkanlarına “Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun” mesajı vereceği belirtildi.

BİNALİ YILDIRIM DA BELEDİYE BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞECEK

AKP Genel Başkan vekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş’un da belediye başkanlarıyla bir araya geleceği aktarıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun kamp süresince belediye başkanlarına yönelik sunumlar yapacağı ifade edildi.

‘Terörle mücadele’den, yeni ekonomi planına kadar birçok önemli başlığın kampta ele alınacağı kaydedildi.

Ankara’daki kamp programında, AKP Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde genel başkan yardımcıları Erkan Kandemir ve Hamza Dağ’ın katılımıyla panel düzenlenmesi de yer alıyor.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version