Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Adalet mücadelesi veren Emine Şenyaşar 11’inci kez ifadeye çağrıldı

Adalet mücadelesi veren Emine Şenyaşar 11'inci kez ifadeye çağrıldı


24 Haziran 2018 seçimleri sürecinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ‘kamu görevlisine hakaret’ suçlamasıyla ifadeye çağrıldı.

AKP’li Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşini ve çocuklarını kaybeden Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar, Urfa Adliyesi önünde 9 Mart’tan bu yana sorumluların yargılanması talebiyle Adalet Nöbeti tutuyor. Anne ve oğlun adalet mücadelesi bugün 288’inci gününe girdi.

‘KAMU GÖREVLİSİNE HAKARET’ İDDİASIYLA İFADEYE ÇAĞRILDI

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre sabahın erken saatlerinde Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenşayar, Urfa Adliyesi önünde bulunan “Şenyaşar ailesi adalet köşesi” olarak adlandırılan alana gelerek yine nöbetlerini başlattı. Nöbetin başlamasından kısa bir süre sora, ailenin yanına gelen polis, anne Emine Şenyaşar’ı 11’inci kez “Kamu görevlisine hakaret” ettiği iddiasıyla savcılığa ifade vermek için adliyeye çağırdı. Anne Emine Şenyaşar’ın, serumla adliye binası önüne geldiği 241’inci gün ile birçok ilden yüzü aşkın Barış Annesinin ziyaret ettiği 245’inci gününde yaktığı ağıtlarında sarf ettiği sözlerden kaynaklı ifadeye çağrıldığı öğrenildi.

‘EŞİM VE 2 ÇOCUĞUMU KİM ÖLDÜRDÜ?’

Annesinin sık sık ifadeye çağırılmasına tepki gösteren Ferit Şenyaşar, annesinin savcılıkta sorulan bütün sorulara “Eşim ve 2 çocuğumu kim öldürdü?” diye cevap vereceğini aktardı. Anne ve oğlu, ifade vermek için avukatlarıyla adliye binasına geçti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version