Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

60 yaşındaki kadın “Battım, her şeyimi kaybettim” diye ağladı

60 yaşındaki kadın “Battım, her şeyimi kaybettim” diye ağladı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin mitinginde sesini duyurmak için kürsüye çıkmak isteyen 60 yaşındaki Antalyalı çiftçi Fatma Konu, “Kadın girişimciydim, her şeyimi kaybettim. Evim bile satıldı.” dedi.

2018 yılında “Türk kadınının ihracat başarısı” haberleriyle gündeme gelen Fatma Konu ağlayarak şunları söyledi: “Kadın girişimciydim, 65 dönüm kapalı seram vardı. 2015 yılında krediyle büyük bir yatırım yapmıştık. Şimdi her şeyimi kaybettim. Evim bile satıldı. Mitinge kendim geldim, sıkıntımı anlatmak istiyorum. Kendi imkânlarımla Antalya’dan 12 saatlik yol geldim. Ben her şeyimi kaybettim, yeter ki vatanımıza bir şey olmasın. Ben kürsüden sesimi haykırmak istiyorum.”

50 KADINI İSTİHDAM EDİYORDU

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kınık Mahallesi’nde yaşayan ve babasının tarımla uğraşmasından dolayı hayatı tarlada geçen Fatma Konu, evlendikten sonra eşiyle seracılık yapmaya başladı.

Başta Rusya olmak üzere Avrupa Birliği (AB) ülkelerine domates ihraç etmeye başlayan ve 50 kadını istihdam eden Konu, “Türk kadının ihracat başarısı” haberleriyle gündeme gelmişti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version