Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Zamsız otogaz almak isteyen vatandaşlar akaryakıt istasyonlarına akın etti

Zamsız otogaz almak isteyen vatandaşlar akaryakıt istasyonlarına akın etti


LPG’nin litre fiyatına yapılan 49 kuruşluk zam öncesi LPG otogaz almak isteyen vatandaşlar dört bir yanında uzun kuyruklar oluşturdu.

Ekim ayında 93 kuruş zam yapılan LPG otogaz fiyatlarına Kasım ayında 49 kuruşluk yeni bir zam daha yapılınca zamsız otogaz almak isteyen vatandaşları akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturdu.

Türkiye’nin dört bir yanında istasyonların önünde bekleyen vatandaşların oluşturduğu uzun kuyruklar sosyal medyada paylaşıldı.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan Twitter hesabından bir video paylaşarak, ‘‘20 yıllık AKP iktidarlarının ülkeyi getirdiği nokta: Zam öncesi gaz kuyruğu. Tanzim önündeki domates, patates, patlıcan kuyrukları. Milletimiz her şeyi görüyor. Unutmuyor.’’ ifadelerini kullandı.

Sivas’ta zamsız otogaz almak isteyen vatandaşların istasyonların önünde beklemesini paylaşan CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, ‘‘Bu görüntüler Sivas’ta bir akaryakıt istasyonundan. Vatandaş, otogaza gelen 48 kuruşluk zamdan önce deposunu doldurmanın derdinde. Yağ kuyruğu, gaz kuyruğu derken milletin ömrü kuyruklarda geçiyor. AKP’nin Sivas’ı ve Türkiye’yi getirdiği son nokta. Yönetemiyorsunuz.’’ dedi.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version