Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yanık’tan ‘5 bin uyuşturucu hap’ açıklaması: Skandal CHP’nin uzmanlık alanı

Yanık’tan ‘5 bin uyuşturucu hap’ açıklaması: Skandal CHP’nin uzmanlık alanı


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görevli bir kişinin uyuşturucu operasyonu kapsamında yakalanmasına ilişkin açıklama yaptı. İl müdürlüğü binasının bodrum katında 5 bin uyuşturucu hap ele geçirilmişti.

Bakan Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu kişinin tutuklandığını hatırlatarak, iş akdinin de konu basında yer almadan önce feshedildiğini kaydetti. Kişi hakkındaki idari soruşturmanın bakanlık müfettişlerince yürütüldüğünü aktaran Bakan Yanık, “Uyuşturucu ile mücadele kırmızı çizgimizdir. Bu konuda hakkında şüphe olan hiç kimsenin asla gözünün yaşına bakmayız” değerlendirmesinde bulundu.

Uyuşturucu ile mücadele kırmızı çizgimizdir. Bu konuda hakkında şüphe olan hiç kimsenin asla gözünün yaşına bakmayız.

Skandal kapatılmasın diyen CHPli vekiller ise bizi de kendileri gibi bilmesinler. Skandal kapatmak bizim değil onların uzmanlık alanıdır.

— Derya Yanık (@deryayanikashb) November 15, 2021

‘CHPLİ VEKİLLER İSE BİZİ DE KENDİLERİ GİBİ BİLMESİNLER’

Yanık, skandalın kapatılmasın diyen CHP’lilere tepki göstererek, “Skandal kapatılmasın diyen CHPli vekiller ise bizi de kendileri gibi bilmesinler. Skandal kapatmak bizim değil onların uzmanlık alanıdır” yorumunda bulundu.

Serbest Görüş:

 

AĞBABA GÜNDEME GETİRMİŞTİ 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın gündeme getirdiği olayda, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev yapan bir kişi, polisi operasyonu sonucu yakanmış ve geçen ay yapılan mahkemece tutuklanmıştı. Söz konusu kişinin uyuşturucu maddeleri, il müdürlüğünde sakladığı tespit edilmişti.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version