Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Taciz mesajlarını inkâr eden Mücahit Birinci, AKP MKYK’nin WhatsApp grubundan çıktı

Taciz mesajlarını inkâr eden Mücahit Birinci, AKP MKYK’nin WhatsApp grubundan çıktı


Köşe yazıları ve kitaplarında Yavuz Bahadıroğlu mahlasını kullanan Niyazi Birinci’nin oğlu AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci’nin AKP üyesi evli bir kadını WhatsApp yazışmalarıyla taciz etmesinin ardından parti yöneticilerinin bulunduğu WhatsApp grubundan ayrıldığı iddia edildi.

Son dönemde “Alışacaksınız” çıkışı ve taktığı 5 bin 300 liralık atkıyla gündeme gelen AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci’ye ait olduğu iddia edilen WhatsApp yazışmaları son günlerde sosyal medyada yayılmıştı. Tacize varan cinsel içerikli mesajları inkâr eden Mücahit Birinci, terörle mücadele savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

Halk TV’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, konuyla ilgili konuşan AKP kaynakları, Mücahit Birinci’nin genel merkeze çağırılarak iddiaların sorulacağı ve kendisine uyarıda bulunulacağı bilgisini verdi.

ERDOĞAN DA RAHATSIZ OLMUŞ

Ayrıca AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Birinci’nin televizyon programlarına çok çıkması ve “Alışacaksınız” yönündeki açıklamasından rahatsız olduğu öğrenildi.

Parti yönetiminin bu tavrı sonrasında Birinci’nin MKYK üyelerinin bulunduğu WhatsApp grubundan ayrıldığı öne sürüldü.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version