Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İhraç edildikiten sonra boyacılık yapan KHK’lı öğretmen Murat Aydoğan Kılınç, Covid-19’a yenildi

İhraç edildikiten sonra boyacılık yapan KHK’lı öğretmen Murat Aydoğan Kılınç, Covid-19’a yenildi


Olağanüstü Hal Döneminde çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile görevinden ihraç edilen ve boyacılık-badanacılık yaparak geçimini sağlamaya çalışan tarih öğretmeni Murat Aydoğan Kılınç, koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Eşi de tutuklanınca iki yıl biri otistik 3 çocuğuna bakan ve İzmir’de yaşayan KHK’lı öğretmen Kılınç, yaklaşık 2 ay önce koronavrüse yakalanmıştı.

KHK TV editörü Ahmet Erkan Yiğitsözlü, sosyal medya hesabından verdiği vefat haberinde, “15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminden sonra çıkarılan Bu Fotoğrafı röportaj için gittiğim İzmir’de haziran ayında çekmiştim. Murat Kılınç KHK ile ihraç edilidkten sonra badanacılık ve boyacılık yaparak geçiniyordu… Eşi iki yıl tutuklu kalınca 3 erkek evladına hem annelik hem babalık yaptı. Bugün hayata veda etti.” ifadelerini kullandı.

Tahih öğretmeniydi
KHK ile ihraç edilidi
Ailesinin geçimini boyacılık yaparak sağlıyordu
Bu süreçte eşi tutuklandı
3 erkek çocuk babası Murat Kılınç
Covid 19 virüsüne yenildi.
Allah Rahmet etsin… pic.twitter.com/PExix4RM6c

— Ahmet Erkan (@freelancer080) November 17, 2021

Serbest Görüş:

 

Yiğitsözlü, “Tahih öğretmeniydi. KHK ile ihraç edilidi. Ailesinin geçimini boyacılık yaparak sağlıyordu. Bu süreçte eşi tutuklandı. 3 erkek çocuk babası Murat Kılınç. Covid 19 virüsüne yenildi. Allah Rahmet etsin…” dedi.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version