Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gazeteci Dumanlı: MİT Müsteşarı Fidan, Soner Yalçın’ın İsrail ajanı olduğunu söyledi

Gazeteci Dumanlı: MİT Müsteşarı Fidan, Soner Yalçın'ın İsrail ajanı olduğunu söyledi



Eymür’ün açıklamaları ile fitili yeniden ateşlenen “İstihbaratçı gazeteciler” gündemine ilişkin konuşan gazeteci Ekrem Dumanlı, “MİT Müsteşarı Hakan Fidan bana Soner Yalçın’ın İsrail ajanı olduğunu söyledi” dedi.


T24’ten Gökçer Tahincioğlu’na konuşan eski MİT Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür’ün “Basında çok MİT’çi vardır” sözleri karartılmaya çalışılıyor.

Türk medyasında, Eymür’ün bu iddiasına ilişkin sosyal medya hesabından yaşadığı bir olayı paylaşan eski Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay ile HaberTürk’ten kovulma sürecinin perde arkasını anlatan gazeteci Lube Ayar’ın açıklamaları dışında adeta yaprak kımıldamadı.

“HAKAN FİDAN, SONER YALÇIN’IN İSRAİL AJANI OLDUĞUNU SÖYLEDİ”

Gazeteci Ekrem Dumanlı, Levent Kenez’le yaptıkları ve ‘MİT’çi gazetecileri’ isim isim konuştukları Çıkış Yolu’nda, Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın hakkında çarpıcı iddiayı gündeme taşıdı.

“Şimdi inkar ederler mi bilemem” diyen Dumanlı, Hakan Fidan’ın MİT Müsteşarlığı koltuğuna oturduktan sonra yaptığı ziyarette kendisine Yalçın’ın İsrail ajanı olduğunu tespit ettiklerini söylediğini anlattı.

Fidan’ın bu bilgiyi Hürriyet üst yönetimi ile de paylaştığını belirten gazeteci Dumanlı, “Kısa bir süre sonra da adamı işten çıkardılar” dedi.

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version