Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ekonomiye isyan eden vatandaşı tehdit etti: ‘Ben devletin içindeyim, hakkınızda işlem başlatacağım’

Ekonomiye isyan eden vatandaşı tehdit etti: ‘Ben devletin içindeyim, hakkınızda işlem başlatacağım’


İstanbul Ümraniye’de bir sokak röportajında ekonomiden şikâyet eden bir vatandaşı, AKP’li genç bir kadın “Ben devletin içindeyim, hakkınızda işlem başlatacağım.’’ diyerek tehdit etti.

Objektif Medya adlı YouTube kanalının sokak röportajında vatandaşlar ekonomik zorluklar çektiğini dile getirdi. Ümraniye’de gerçekleştirilen röportajda ekonomik krizi isyan eden ve Anadolu’da tarım ve hayvancılığın can çekiştiğini, birçok çiftçinin borçlardan dolayı çiftçiliği bıraktığını söyleyen bir vatandaş, “Hayat sadece İstanbul doğuya gelsinler, milletin hayvanların durumunu görsün, sonra genelleme yapsınlar. Saman, yem alamıyorlar.” dedi.

Vatandaşın sözlerine sinirlenen genç bir kadın ise AKP’nin ekonomi politikalarını savunup ekonomik krize isyan eden vatandaşları tehdit etti.

Ekonomi iyi diyen AKP’li kadın, AKP iktidarının politikalarını eleştiren bir vatandaşı, “Ben devletin içindeyim, mesleğimi söylemek istemiyorum. Röportajdan sonra bilgilerinizi alacağım, dedikleriniz çıkmazsa hakkınızda işlem başlatacağım” diyerek tehdit etti.

Tehdit sözlerinin ardından araya giren vatandaşlara da sinirlenen AKP’li kadın “Size ne? Avukatı mısınız?” diyerek terslediği görüldü.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version