Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Davutoğlu’ndan Erdoğan’a tepki: Ülkeyi batırarak iktidarda kalmaya çalışıyor

Davutoğlu’ndan Erdoğan’a tepki: Ülkeyi batırarak iktidarda kalmaya çalışıyor


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘ekonomik kurtuluş savaşını’ başlattık yönündeki sözlerine tepkiler gelmeye devam ediyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu,  Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında ekonomiyle ilgili değerlendirmelerini eleştirdi. Davutoğlu, Erdoğan’ın ‘ekonomik kurtuluş savaşı’ sözlerine tepki göstererek, “Erdoğan-Bahçeli iktidarının ülkeyi batırarak verdikleri iktidarda kalma savaşının ismi ‘Ekonomik kurtuluş savaşı’ değildir! Her açıklamaları ekonomiye atılan bir füze etkisi yapan bu cehalet lobisi artık milli güvenlik sorunudur. Kimler adına çalıştıkları araştırılmalıdır!” dedi.

Serbest Görüş:

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan da Erdoğan’ın “kurlardaki artışın rekabet gücünü artırdığı” yönündeki açıklamasını eleştirerek, “Hepimizin hiç bıkmadan usanmadan şu soruyu sorması lazım bugünden sonra; Madem ki kurdaki rekabet gücü yatırım, üretim ve istihdamda artışa yol açıyordu, neden kuru tutmak için 128 milyar dolar rezervi sattınız ??

Artık söylenen sözlerin anlamının kalmadığı bir noktadayız. Resmen fişi çekiyorlar!! Rekabetçi kura yükledikleri anlamın ne kadar büyük bir yanlış olduğunu ağır bedeller ödeyerek yaşıyoruz ve daha da yaşayacağız. Türküde de söylendiği gibi, ‘Bir tipiye yakalandık yaz günü’”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version