Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Cem Yılmaz’dan ‘Sedat Peker’i mi Bilal Erdoğan’ı mı alırsın’ sorusuna yanıt: Hemen bottan atlarım

Cem Yılmaz’dan ‘Sedat Peker’i mi Bilal Erdoğan’ı mı alırsın’ sorusuna yanıt: Hemen bottan atlarım


Rüstem Batum’un YouTube kanalına konuk olan komedyen Cem Yılmaz, kendisine yöneltilen Sedat Peker ve Bilal Erdoğan’lı soruya dikkat çeken bir yanıt verdi.

Yılmaz, “Atlantik’te gidiyorsun, o lüks yolcu gemilerinden birinde? Muazzam bir fırtına çıkıyor, Titanic gibi, gemi batıyor. Zifiri karanlık, dev dalgalar var. Sende bir tane küçük lastik bir bot yakalıyorsun. Ama iki kişilik bot. biniyorsun, can havliyle kendine gelmeye çalışıyorsun. Dalgalar kocaman falan. Bir bakıyorsun böyle, karanlıkta iki kişi yüzüyor bota doğru. Yaklaşıyorlar bir bakıyorsun ki solda Sedat Peker, sağda Bilal Erdoğan var” sorusuna “Hemen bottan atlarım, dibe doğru yüzerim” yanıtını verdi.

KAVALA VE DEMİRTAŞ İÇİN EVRENSEL STANDART AÇIKLAMASI

Rüstem Batum’un, ‘Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşündüğünü, hissiyatının ne olduğunu’ sorduğu Cem Yılmaz, “Evrensel standartlarda bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum” cevabını verdi.

Yılmaz, hakkında ‘cumhurbaşkanına hakaret’ten dava açılan Metin Akpınar ile ilgili olarak “Koca çınar Metin Akpınar, elinde kaşarlı tostla adliye koridorlarındaydı. Yani şimdi bu oldu mu?” dedi.

‘ENVER AYSEVER’E BU İFADELERİ ÇOÇUK YAZMAZ’

Bu arada Cem Yılmaz, Rüstem Batum’a yönelik imalarla dolu bir yorum yapan Enver Aysever’e “Sizi ciddiyete davet edecektim vazgeçtim… Ne garip bi adam. Şu yazdığını 12 yaşında çocuk tenezzül edip yazmaz. Var sen de böyle ol” diye yazdı.

Enver Aysever ikinci bir paylaşımında Cem Yılmaz’a, “Sevgili @CMYLMZ siz Türkiye’nin en etkili ve ünlü kişisisiniz. Yetmez Ama Evet diyen ve herkesi hedefe koyan Rüstem Beye eğer haklı diyorsanız varsın öyle olsun. Zaman size de acı yaşatmaz umarım” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz ise “Ben Türkiyenin en etkili ve ünlü kişisi değilim Enver bey. Sıradan bir insanım. Normal insana hasret kaldık. Ben bari normal olayım. Rüstem beyle aranızda halledin bunları” şeklinde karşılık verdi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version