Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Burak Elmas: Bedeli neyse karşılamaya hazırız

Burak Elmas: Bedeli neyse karşılamaya hazırız


Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın tam seyirci kapasitesi kararıyla ilgili olarak, “9 Kasım’da tam seyirciyle oynama kararı verildi. Türk futbolu için bugün oynayacağımız maç çok önemli. Aşı yaptıran tüm taraftarlarımızın maça gelme hakları olduğunu düşünerek böyle bir karar aldık. Bunun bedeli neyse karşılamaya hazırız.” dedi. Beşiktaş Başkanı Çebi’nin sözlerine ise Elmas, “Lütfen, taraftarlarınızın kızgınlığını dindirmek için böyle basit oyunlara başvurmayın. Ahmet Nur Çebi’nin açıklaması talihsizliktir.” cevabını verdi.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Kurulu öncesi Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, açıklamalarda bulundu.

 

“Tam kapasite oynamamızın birçok yaptırımı olabilir. Hepsini düşündük ve karar verdik. Türk futbolu için önemli bir maça çıkacağız ve aşısını yaptırmış taraftarlarımızın statta olmasını hak ettiklerini düşündük. Cezası, bedeli neyse öderiz.”

 

“Çakal arkadaşlar var hemen çıkmışlar, Galatasaray’a büyük cezalar verileceğini söylemişler. Hepsini takip ediyoruz. Galatasaray’ın haklarını ezdirmeyiz. Nazik olduğumuz kadar, sert de davranmayı biliriz. Gerek görürsek, bunu da yapmaktan çekinmeyiz.”

 

“Galatasaray fikri ve vicdanı hür bir camiadır. Farklı fikirler olabilir. Galatasaray adına konuşan kişi Remzi Sanver’dir. Onun söylediği her kelime, benim kelimem sayılır. Bir haftalık gaz alma operasyonu için rakiplerimizi incitmek istemiyoruz”

 

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir’in açıklamalarıyla ilgili olarak Elmas, “Bu alışılmış bir şey değil. Yönetimdeki bazı arkadaşlar bunu kendi içinde sorgulayabilir ama Galatasaray’ın başkanı benim. Yönetim kurulunda konuşulabilir ama Galatasaray tek seslidir. Remzi Bey’in sözleri, tek görüşümüzdür.” dedi.

 

“Ahmet Nur Çebi ile o tvitten sonra konuştum. Onun görüşü farklı, benim görüşüm farklı. O açıklamadan sonra çabamız karşılıksız kaldığı için üzüldüm. Beşiktaş maçından sonra saatlerce hakem konuşabilirdik ama galibiyetlerine leke sürmemek adına onları tebrik ettik”

 

“Kendi içimizde de tepki gördük. Bu benim idealim. Her türlü tepkiyi göğüslemeye hazırım. Galatasaray farklılık yaratır, kolay olmayacak, farkındayız. Ahmet Başkan ‘Galatasaray’ınki gol değil demedik, sadece bizimki gol’ dedik. Ben bu üslubu doğru bulmuyorum”

 

“Herhangi bir kulübün hakem sorunu varsa, MHK’ye beraber gidelim. Ama lütfen taraftarların kızgınlığını almak, yenilgili unutturmak için bu basit oyunlara girmeyin. Bunları kimse yemiyor.”

 

“Sayın Ahmet Nur Çebi isterse, MHK’ye onunla birlikte giderim. O da benimle gelebilir. Yalnız konuşmayalım, kapalı kapılar ardında konuşmayalım. Kulüpler Birliği bunun için var.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version