Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

BBP Genel Başkanı Destici: ‘Hükümetin yanlışlarını bize yüklemeyin’

BBP Genel Başkanı Destici: ‘Hükümetin yanlışlarını bize yüklemeyin’


AKP ve MHP’nin başını çektiği Cumhur İttifakı’na verdiği destekle milletvekili seçilip Meclis’e giren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kocaeli Başiskele’de bulunan 12 ilçenin muhtarları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Destici, burada yaptığı konuşmada, iktidarın yanlışlarının ‘ittifak ortağı’ diye kendilerine de yüklendiğini savundu.
Gazete Duvar’ın aktardığına göre; Destici, “Bazen genel yakıştırmalar da yapılıyor. Bir ittifak içindeyseniz bütün günahı sevabı herkese yükleniyor. Öyle bir şey yok. Biz Cumhur İttifakı’nın üyesiyiz ama hükümetin üyesi değiliz” dedi.

‘YANLIŞLARIN DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUZ’

Hükümetin doğru işlerini desteklediklerini ama eksik işlerini düzeltmek için de mücadele ettiklerini iddia eden BBP lideri, bunun için hatırlatma yaptıklarını ve öneri verdiklerini ifade etti. Destici, “Düzeliyor mu, evet. Her şey mi hallediliyor, hayır. Ama elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Çünkü devlet bizim, ülke bizim millet bizim. Biz millete hizmet için siyaset yapıyoruz. Milletine hizmet eden Allah’ın da rızasını kazanır” diye konuştu.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version