Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Batman Valiliği broşür dağıtan DEVA Partililere para cezası kesti

Batman Valiliği broşür dağıtan DEVA Partililere para cezası kesti


Batman Valiliği, DEVA Partisi Batman İl Başkan Melik Müjdeci ve beraberinde broşür dağıtanlara 427 TL idari para cezası kesti.

Melik Müjdeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “BİZİ YILDIRAMAYACAKLAR. Batman Valiliği oluru ile Anayasamıza ve siyasi parti kanununa aykırı bir şekilde izinsiz broşür dağıtmaktan her birimize 427 TL para cezası kesildi. Demokrasiyi ve özgürlükleri bu kadar kısıtlayıcı uygulamalar karşısında herkes için DİRENECEĞİZ.” ifadesini kullandı.

Müjdeci’nin tweetlerini alıntılayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, “Hukuksuzluğun en tepeden başlayarak devletin tüm idari kademelerine nüfuz ettiğinin binbir örneğinden sadece birisi bu… Anayasal bir hak olarak broşür dağıtılmasını toptan yasaklayan kanuna aykırı emir ile sözde bizi engelleyebileceklerini zannediyorlar. Zorbalığı bırakın!” dedi. 

Hukuksuzluğun en tepeden başlayarak devletin tüm idari kademelerine nüfuz ettiğinin binbir örneğinden sadece birisi bu…??

Anayasal bir hak olarak broşür dağıtılmasını toptan yasaklayan kanuna aykırı emir ile sözde bizi engelleyebileceklerini zannediyorlar.

Zorbalığı bırakın! https://t.co/lWL9MSeuFL

— Mustafa Yeneroğlu (@myeneroglu) November 19, 2021

 

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version