Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’nin ‘yeni ekonomi’ modelinin fotoğrafı: Sonu gelmeyen ekmek kuyruğu

AKP’nin ‘yeni ekonomi’ modelinin fotoğrafı: Sonu gelmeyen ekmek kuyruğu


Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Ankara Sincan’da sonu gelmeyen ekmek kuyruğunun görüntüsünü paylaştı. Özcan, “Sincan’da yağmur altında Halk Ekmek kuyruğu!! Ülkenin dört bir yanında durum bu. 19 yıllık “hazırlıktan” sonra millete “yeni ekonomi modeli” diyerek bunu layık görüyorlar!! Yazıklar olsun” dedi.

Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara’nın Sincan ilçesindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerinden ekmek almak için sıra bekleyen vatandaşları paylaştı. Özcan’ın paylaştığı görüntünün hareket halinde olan bir araç içerisinden çekilmiş olmasına rağmen bitmemesi dikkat çekti.

Özcan’ın sosyal medya paylaşımı şöyle: “Az önce @GelecekPartiTR‘de birlikte çalıştığımız bir arkadaşımızdan geldi video. Ankara Sincan’da yağmur altında Halk Ekmek kuyruğu!! Ülkenin dört bir yanında durum bu. 19 yıllık “hazırlıktan” sonra millete “yeni ekonomi modeli” diyerek bunu layık görüyorlar!! Yazıklar olsun.”

Az önce @GelecekPartiTR ‘de birlikte çalıştığımız bir arkadaşımızdan geldi video.

Ankara Sincan’da yağmur altında Halk Ekmek kuyruğu!!

Ülkenin dört bir yanında durum bu.

19 yıllık “hazırlıktan” sonra millete “yeni ekonomi modeli” diyerek bunu layık görüyorlar!! Yazıklar olsun. pic.twitter.com/pNmQzc6xju

— Serkan Özcan (@serkanozcan1) November 27, 2021

aaa

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version