Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li vekil enflasyona çareyi buldu: ‘Domatesi kiloyla değil tane ile yiyin’

AKP’li vekil enflasyona çareyi buldu: ‘Domatesi kiloyla değil tane ile yiyin’


Ekonomik krize çözüm bulan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ABD’nin talimatıyla Türkiye’nin Suriye’ye çevrilmeye çalışıldığını iddia ederek vatandaşlardan domatesi kiloyla değil tane ile yemesini tavsiye etti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Merkez Bankası üstündeki baskısı nedeniyle faizlerin düşürülmesi sonucu dövizin önlemez yükselişini görmezden gelerek hedef saptıran AKP’li vekil Zülfü Demirbağ vatandaşlarla dalga geçer gibi tavsiyelerde bulundu.

Demirbağ şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımıza, devletimize güvensinler. Biz Suriye değiliz. Türkiye’yi ABD’nin talimatıyla Suriye’ye çevirmeye çalışıyorlar. Suriyelilerin geleceği kapı var, Türkiye. Ama bizim gideceğimiz bir yer yok. Bir millet için önemli olan önce vatanıdır, namusudur, haysiyetidir, şerefidir. Ekonomik sıkıntı çekebiliriz. Diyelim ki normal şartlarda ayda 1 kilo 2 kilo et yiyorsak yarım kilo et yeriz, domates 2 kilo alıp yarısını dikkatle kullanmadığımız zaman çöpe gidiyor. İki tane alırız ya. Kış günü iki tane üç tane alırız. Kış günü turfanda sebzeleri kullanmak sağlığa da zaten çok faydalı değil. Biber alacağız. Üç tane alırız 1 kilo alacağımıza. Bunlara bu fırsatı vermeyelim. Piyasadaki fırsatçılara tefecilere bu fırsatı vermeyelim derim.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version