Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

AKP’li ‘memur’ sokak röportajında ekonomiyi eleştirenleri böyle tehdit etti: ‘Devletin içindeyim’

AKP’li ‘memur’ sokak röportajında ekonomiyi eleştirenleri böyle tehdit etti: ‘Devletin içindeyim’


Objektif Medya adlı YouTube kanalının sokak röportajında AKP’nin ekonomi politikası hakkında eleştirilerde bulunan yurttaşlarla tartışan bir kadın, AKP’nin politikalarını savunduktan sonra görüşlerine katılmadığı kişileri tehdit etti.

Bir kadın, sokak röportajında ekonomiden şikayet eden vatandaşı “Ben devletin içindeyim, röportajdan sonra bilgilerinizi alıp hakkınızda işlem başlatacağım” sözleriyle tehdit etti. pic.twitter.com/c6YJLLEUyS

— Haber (@Haber) November 28, 2021

AKP’nin ekonomi politikalarını eleştiren bir kişiyi, “Ben devletin içindeyim, mesleğimi söylemek istemiyorum. Röportajdan sonra bilgilerinizi alacağım, dedikleriniz çıkmazsa hakkınızda işlem başlatacağım” şeklinde tehdit eden kadınla, orada bulunanlar sert bir şekilde tartıştı. Araya girenlerle de tartışan kadının “Size ne? Avukatı mısınız?” diyerek bu kişileri terslediği de görüldü.

‘DEVLET KURUMUNDA GÖREV YAPANIN KENDİNİ DEVLET SANMASI ÇOK SIKTI’

Bu sosyal medyada bile gözleniyor. Düne kadar mütevazi, efendi gözüken insanlar, bir kurumda göreve gelince, kısa sürede havaya giriyor. İnsanlara tepeden bakıp, önüne gelene posta koyuyor, kendini devletin sahibi sanıyor. Ama az kaldı seçimde görecekler kimmiş devletin sahibi.

— Tunahan Elmas (@avtunahanelmas) November 28, 2021

Kadının tavırları ve tehditleri sosyal medyada gündem oldu. DEVA Partisi kurucusu avukat Tunahan Elmas, “Bu kişi hangi kurumda çalışıyorsa kısa sürede bulunup, hakkında soruşturma başlatılması gerekiyor. Ayrıca videoda tehdit edilen vatandaş suç duyurusunda bulunmalı. Devlet kurumunda görev yapanın kendini devlet sanması, vatandaşına tepeden konuşarak tehdit etmesi çok sıktı. Bu sosyal medyada bile gözleniyor. Düne kadar mütevazi, efendi gözüken insanlar, bir kurumda göreve gelince, kısa sürede havaya giriyor. İnsanlara tepeden bakıp, önüne gelene posta koyuyor, kendini devletin sahibi sanıyor. Ama az kaldı seçimde görecekler kimmiş devletin sahibi” ifadeleriyle “devlet içindeki” kadına tepki gösterdi.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version