Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Adalet Bakanlığı Daire Başkanı, 15 Temmuz gecesi nefret saçmış: Başlarını ve ellerini kesip, kan kusturacağız!

Binlerce hakim ve savcıya ‘piç’ diyerek küfürler savuran Erdal Demir, ayrıca ‘paralel alçaklar, acımak yok’ ifadelerini kullanıyor. Erdal Demir, sadece küfür ve tehditle de yetirmemiş. Gözaltına alınan hakim ve savcıların da listesini yayınlamış. Söz konusu listede hangi il ve ilçeden kaç hakim ve savcının alındığı yazılıyor.

CAHİDE KESKİN: O KİŞİ BENİM

KHK’lı Cumhuriyet Savcısı Dr. Hasan Dursun’un ortaya çıkartığı paylaşımlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Cahide Keskin isimli yargı mensubu, “Erzincan 1 yazmış ya; o kişi benim. Annem babam kabirlerinde benim gibi evlat yetiştirmenin huzuruyla yatıyor. Bununkiler ne halde acaba?” ifadelerini kullanıyor.

Hasan Dursun’un konuyla ilgili paylaşımları şöyle:

NEFRET KOKULU BAĞIMSIZ YARGIÇ! TWETLERİ

Fotoğraftaki şahıs, 15 Temmuz tarihinde HSK genel sekreter yardımcısı pozisyonunda bulunan Erdal Demir’dir. @ErdalDemlr Halen Adalet Bakanlığı’nda @adalet_bakanlik daire başkanı. 16 Temmuz ve sonrasında attığı utanç verici,insanlık suçu twitlerine rastladım.

Erdal Demir, 15 Temmuz tiyatrosu sonrasında gaza! gelerek, içinde sakladığı, yerli ve milli bir yargı bürokratından beklenen tepkiler göstermiş:

-acımak yok -paralel alçaklar
-f…piçlerine kan kusturma günü
-başlarını keseceğiz,
-hepsini toplayacağız,
-ellerini keseceğiz…

Erdal Demir, operasyonel hesabından 5.000 hakim ve savcının ihracı ve tutuklanmasının koordinasyonu için Ankara Hakimevinde kurulan karargahta görevli neferlerden! olarak bir ekran fotosu da paylaşmış. Muhtemelen yakalanan yargı mensuplarının sayısı ve gözaltı yerleri listelenmiş.

Demir, @ErdalDemlr hesabı yanında, daha sonradan kapattığı operasyonel olarak kullandığı anlaşılan @rdldmr isimli hesabı kullanmış. Her iki hesapta kullanılan dil ve ahlaki seviye! sahibini hemencecik ele veriyor.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version