Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tutuklanan kanser hastası Ayşe Özdoğan, günübirlik hastaneye götürülüyor

Ayşe Özdoğan


Ayşe Özdoğan, kendisi gibi kanser olan annesiyle birlikte görünüyor.

Yargıtay’ın cezasını onamasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen 4. evre kanser hastası Ayşe Özdoğan’ın günübirlik hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Ayakta bile duramayan, geçirdiği ağır ameliyatlar nedeniyle yedikleri burnundan gelen Özdoğan’ın her  gün cezaevinden hastaneye nasıl ve hangi şartlarda taşındığı bilinmiyor.

Ablası Emine Erdem’in konuyla ilgili paylaşımında, “O kadar çaresiziz ki! Sabah cezaevini aradım. Günü birlik hastaneye götürüldüğünü söylediler. Ne zaman görebiliriz diye sordum. Dün görüş günüydü hastanede olduğu için gerçekleşmedi. Ayın 14ünde telafi görüşü var dendi. Bari telefonla görüşelim dedim. Hastaneden döndüğünde arattırırız dendi. Ne kadar doğru söylüyorlar bilemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Çaresizlik içerisinde kıvrandıklarını anlatan Erdem, “O kadar çaresizim ki; annem kanser, babam Alzheimer, yeğenimin kalbi delik, babası cezaevindeydi şimdi 4. evre kanser olan annesini de tutukladılar. Ve ben bu acılar içinde kıvranıyorum. Allahım sana sığınıyorum.Bi insanın işleri bu kadar mı ters gider. Annemi PED çekimi için Antalya’ya getirmiştik. Makina bozulmuş işlem yaptıramayan geri dönüyoruz. Annem o kadar kötü ki ‘kendi derdime bile yanamadım’ diyor.” paylaşımında bulundu.

İnsan Hakları Savunucusu Ömer Faruk Gergerlioğlu da Ayşe Özdoğan’ın hayatından endişe ettiklerini söyledi. Gergerlioğlu, “Ayşe Özdoğan’ın bugün yine hastaneye götürüldüğünü öğrendik. Hala av. ve yakınlarıyla görüşemedi.!!! Avukatı ve yakınlarıyla bir an evvel görüşmesini bekliyoruz. Sağlık durumu hakkında endişe içindeyiz. 4 evre kanser hastayı cezaevine aldınız.!” ifadelerini kullandı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version