Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

TÜGVA yöneticisi: Saldıranlar domuz yiyenler, marjinal sol örgütler, KHK’dan ihraç olanlar

TÜGVA yöneticisi: Saldıranlar domuz yiyenler, marjinal sol örgütler, KHK’dan ihraç olanlar


Devlette kadrolaşma, torpil iddiaları, valililerin fişlenmesi, kamu malını haksız yere kullanma gibi birçok şaibesi “içeriden” sızan belgelerle kanıtlanan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyelerinin kendilerini savunurken kullandıkları garip ifadeler ve eylemler durdurak bilmiyor. Camide yapılan basın açıklamasından, TÜGVA’ya yapılanı saldırı olarak niteleyip bu “saldırının İslam’a yapıldığını” söylemeye dek geniş bir yelpazede çeşitlenen bu tepkilere bir yenisi eklendi.
TÜGVA Karabük teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Koordinatörü Ebubekir Şahin, Twitter hesabından “Bakıyorum da TÜGVA’ya saldıranlar arasında, domuz yiyenlerden marjinal sol örgütlerine, KHK’dan ihraç olanlar gibi bir kitle var” paylaşımında bulundu. Şahin’e göre bu grupların ortak özellikleri ise dinle, devletle, milletle ve medeniyetle kavgalı olmaları.

Bakıyorum da TÜGVA’ya saldıranlar arasında , domuz yiyenlerden marjinal sol örgütlerine , KHK ‘dan ihraç olanlar gibi bir kitle var . Ortak özellikleri ; dine, devlete , millete ve medeniyetimizle olan kavgalarıdır .

— Ebubekir ŞAHİN (@Ebubekirshntr) October 17, 2021

Şahin’in paylaşımı şöyle: “Bakıyorum da TÜGVA’ya saldıranlar arasında , domuz yiyenlerden marjinal sol örgütlerine , KHK ‘dan ihraç olanlar gibi bir kitle var . Ortak özellikleri ; dine, devlete , millete ve medeniyetimizle olan kavgalarıdır .”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version