Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Saray’dan, bakanlara ‘Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun demeyin’ talimatı

Saray’dan, bakanlara ‘Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun demeyin’ talimatı


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’ta saldırıya uğramasının ardından yaşananları ilk kez anlattı. Yeneroğlu, Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun mesajı ileten bakanlara, Saray’dan ‘geçmiş olsun denilmeyecek’ talimatı verildiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Nisan 2019’da Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı’nın cenaze törenine katılmasının ardından, yaşanan arbede yumruklu saldırıya uğramış sonrasında da linç girişiminden son anda kurtulmuştu.

Halk TV’de katıldığı programda konuşan DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Kılıçdaroğlu’nun yumruklu saldırı ve linç girişimine uğramasının ardından sosyal medyadan ‘geçmiş olsun’ mesajı yayınladığını, bu mesajı gören birkaç bakanın daha geçmiş olsun dediğini ancak bakanların Saray’dan aranarak ‘geçmiş olsun denilmeyecek’ talimatı verildiğini açıkladı.

Yeneroğlu, “Geçmiş olsun tweeti attım. Ben ilk tweeti attıktan sonra birkaç bakan benim tweetimi görmüş onlar da tweet atmış. Bunun üzerine Külliye’den aranıyor bakanlar, deniliyor ki ‘Bizim öyle bir politikamız yok, kesinlikle geçmiş olsun dilemeyeceğiz” dedi.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version