Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Şamil Tayyar partisini bu kez ‘cep telefonu’ için eleştirdi: Oluşturduğumuz sınıfa yabancılaştık, çatışıyoruz

Şamil Tayyar partisini bu kez ‘cep telefonu’ için eleştirdi: Oluşturduğumuz sınıfa yabancılaştık, çatışıyoruz


Son günlerde partisine yönelik ‘içeriden’ eleştirilerini arttıran AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar, bu kez sokaktan taşıp Genel Başkan Yardımcısı seviyesinde ‘cep telefonu’ için partisini sert sözlerle eleştirdi.

Tayyar, “Allah aşkına her evde 2-3 telefon var” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ü hedef alarak “Yazık” dedi.

Dün partisinin Manisa’daki programına katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “Bugün Avrupa’da duyuyorsunuz, yakıtın olmadığı, raflarda neler olduğunu. Kış geliyor. O dövizlerin fazlalığı nedeniyle kur farkları da aşağıya doğru inecek. Gıdada hiçbir eksiğimiz yok. Pahalılık olabilir. Allah aşkına, Türkiye’de son 20 senede her eve bakın ya bir otomobil ya da 2 otomobilimiz var. Her evde 2-3 telefon var. Türkiye’nin doğal gaz gitmeyen ilçesi kalmadı. Elektrik desen yine aynı, Yolları zaten saymıyorum” demişti.

Serbest Görüş:

“YABANCILAŞTIK, ÇATIŞIYORUZ”

AKP’li Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından isim vermeden Demiröz’e tepki gösterdi. Tayyar yaptığı paylaşımda, “Ev, araba, bilgisayar, cep telefonu, lüks değil ihtiyaç oldu. Şimdi kendi oluşturduğumuz sınıfa yabancılaştık, çatışıyoruz. Yazık!” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında toplum yapısal değişim yaşadı.

Artan refah düzeyi, teknolojik gelişime paralel ‘ihtiyaç’ kavramını dönüştürdü.

Ev, araba, bilgisayar, cep telefonu, lüks değil ihtiyaç oldu.

Şimdi kendi oluşturduğumuz sınıfa yabancılaştık, çatışıyoruz.

Yazık!

— Şamil Tayyar (@samiltayyar27) October 24, 2021


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version