Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gazeteci Murat Ağırel, TÜGVA belgelerini sızdıran kişileri açıkladı

Gazeteci Murat Ağırel, TÜGVA belgelerini sızdıran kişileri açıkladı


Halk TV’de Özlem Gürses’in sunduğu Kayda Geçsin programına konuk olan gazeteci Murat Ağırel, TÜGVA belgelerinin sızmasına ilişkin, “O dönem TÜGVA’da görev yapan Mehmet Emin Yalçınkaya, bu bilgileri kendi hard diskine kopyalamış, hard diskten silmek üzereyken o dönem yanında çalışan bir kişi de bunu almış” dedi.

Ağırel, “Bu kaynak hiç uzakta aramamaları gereken ki yetkililere de ilettim. Sayın TÜGVA Genel Başkanı ve daha önceki genel başkanının sekreteri Mehmet Emin Yalçınkaya’nın hard diskiymiş bu. TÜGVA’da görev yapan Yalçınkaya’nın bu bilgileri kendi hard diskine kopyalamış, hard diskten silmek üzereyken o dönem yanında çalışan bir kişi de bunu almış.” ifadelerini kullandı.

Serbest Görüş:

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurucuları arasında yer aldığı, Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA), vakıf üzerinden ordu, emniyet ve diğer kamu kurumlarına yüzlerce kişiyi yerleştirdiği, bu kişilerle ilgili sicil listeleri tuttuğu iddia edildi. Gazeteci Metin Cihan, TÜGVA’nın Gülen cemaatinin el konulan yurtlarını da paylaştırdığı ileri sürüldü.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version