Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan: Bizde bolluk bereket devam ediyor, fakat nankörlere ne anlatırsan anlat

Erdoğan: Bizde bolluk bereket devam ediyor, fakat nankörlere ne anlatırsan anlat


Cuhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Amerika ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da rafların boş olduğunu ileri sürerek “Şu anda İngiltere’de, Avrupa’da, Amerika’da raflar boş. Bizde bolluk bereket devam ediyor fakat nankörlere ne anlatırsan anlat, görmezler” dedi.

Cumhurbaşkanı Başkanı Tayyip Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi Açılış Töreni’ne katıldı.

Erdoğan, “Yarın İstanbul’da yeni AKM’nin açılışını yapacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli kültür merkezi olacak bu eserin de şimdiden İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir de müjde vermek istiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda da cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Millet Bahçesi kuruyoruz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle:

“BİR DE MÜJDE VERMEK İSTİYORUM”

Yarın İstanbul’da yeni AKM’nin açılışını yapacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli kültür merkezi olacak bu eserin de şimdiden İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir de müjde vermek istiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda da cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Millet Bahçesi kuruyoruz. 3 milyar 157 milyon dolarlık kaynağı da yeşil iklim dostu projeler için kullanacağız.  

Bu döneme cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların 5 katı 10 katı eser ve hizmeti kazandırmayı başardık. 

Biz Cumhur İttifakı olarak emin adımlarla yarınlara yürüyoruz. Şu anda Avrupa’ya bakalım İngiltere’de raflar boş Avrupa’da Amerika’da boş. Bizde bolluk bereket yoluna devam ediyor. Nankörlere ne anlatırsan anlat anlamazlar. Gözleri var görmez kulakları var duymaz. Biz Cumhur İttifakı olarak emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

Türkiye, istedikleri gibi itip kakabilecekleri, istikamet çizebilecekleri, parmak sallayabilecekleri eski Türkiye değildir.

Terör örgütlerini devreye soktular olmadı. Darbe denediler olmadı.

Şu anda İngiltere’de, Avrupa’da, Amerika’da raflar boş. Bizde bolluk bereket devam ediyor fakat nankörlere ne anlatırsan anlat, anlamazlar

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version