Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a çağrı: Onurlu ülkeyi daha fazla aşağılamadan, getir sandığı

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a çağrı: Onurlu ülkeyi daha fazla aşağılamadan, getir sandığı


Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’ye güzelleme yapmasının ödülünü aldığını belirterek, “G20 zirvesinde ABD Başkanı tarafından birkaç dakika kabul edilecekmiş. Bu onurlu ülkeyi daha fazla aşağılamadan, getir sandığı Erdoğan!” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerikan CBS televizyonu ile yaptığı röportajdaki açıklamaları ve ABD Başkanı Joe Biden ile G20 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nde yapacağı görüşme tarihinin kesinleşmesiyle ilgi bir paylaşımda bulundu.

 

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın ABD medyasın yaptığı açıklamada Türkiye’yi aşağıladığını ve ABD’ye ise güzellemeler yaptığını iddia ederek, “Çıkıp Amerikan medyasında, ABD’ye güzellemeler yapıyorsun, ülkemizi aşağılamaktan hiç utanmıyorsun! Verdiğin röportajda ‘Amerika bir Türkiye değil, çok güçlü bir ülke’ demişsin, bu nasıl bir laftır Erdoğan!” dedi.

 

ABD Başkanı Biden’ın Erdoğan’ı G20 Zirvesi’nde bir kaç dakika kabul edeceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Ama aldın ödülünü, Biden G20’de seni birkaç dakika kabul edecekmiş. Halkımız artık gerçekleri görüyor, sen de sandıkta göreceksin. Seninle birlikte, yıllardır oluşturduğun algıları da tarihe gömeceğiz! Bu onurlu ülkeyi daha fazla aşağılamadan, getir sandığı Erdoğan!”

 

Kılıçdaroğlu, paylaşımında ‘Hemen Seçim’ etiketine de yer verdi.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version