Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Hakan Şükür: ‘17-25 Aralık sürecine ilişkin şahitliklerim var, hepsini anlatacağım’

Hakan Şükür: ‘17-25 Aralık sürecine ilişkin şahitliklerim var, hepsini anlatacağım’


Eski milli futbolcu ve eski AKP Milletvekili Hakan Şükür, 17 Aralık sürecinde yaşadıklarını sosyal medya üzerinden takipçilerine anlatacağını duyurdu.

17 Aralık sonrasında görevlerinden istifa eden bakanlar Egemen Bağış, Muammer Güler ve Zafer Çağlayan ile ayrı ayrı program yapacağını ifade eden Hakan Şükür, ihale kovalamadığı için Erdoğan Bayraktar’la teşrik-i mesaisi olmadığı için onunla ilgili bir şahitliğinin olmadığını söyledi.

ŞÜKÜR: ‘‘DÖNEME AİT YAŞADIKLARIM, ŞAHİTLİKLERİM VAR’’

Sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapan Hakan Şükür, ‘‘Yaptığım bir siyaset değil, ülkemin kaderinin sıkışmış bazı insanların elinde olması nerede olduğundan bağımsız hepimizi ilgilendiriyor. Haliyle döneme ait yaşadıklarım, şahitliklerim var. Ve bugün bu durumda olmamı sağlayan şeyleri ve bir sürü ahlaksızın, suça kötülüğe bulaşmışın olayın direkt failleri ve o failleri savunanların buna inanmak istemeleri. Kendimiz anlatacağımız bir platform olmaması nedeniyle sosyal medyadan anlatmaya çalışıyoruz.’’ dedi.

Hakan Şükür konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘‘BANA İNANANLARI HİÇBİR ZAMAN MAHCUP ETMEDİM’’

Devletimin, milletimin, bayrağımın arkasına saklanıp bir sürü pislikleri olan insanların bana hain veya terörist demelerini kesinlikle kabul etmiyorum. Birileri bir şey yapmış olabilir ama şahıs bunların hiçbir tarafında olmadığımı ifade etmek için böyle bir yol seçtim. Allah’a çok şükür bana inananları hiçbir zaman mahcup etmedim.

‘‘MİLLETVEKİLİ MAAŞI DA ALMADIM İHALE KOVALAMADIM’’

Bazı yerlerde Erdoğan Bayraktar’ın açıklamaları çıktı. Onunla ilgili bir şey söylemem mümkün değil çünkü kendisiyle birebir teşrik-i mesaim olmadı. Hiç bu anlamda bir ihale iş kovalamadığım için, milletvekili maaşı da almadığım için olmadı. İyi ki de olmamış. Partide önemli görevlerde bulunmuş, eski bir ülkücü hapis yatmış, çok çok dertleştiğimiz konuştuğumuz Selçuk Özdağ’ın Erdoğan Bayraktar’la ilgili söylediklerini ekrana verelim benim de o döneme ait şahitliklerimi de ayrı bir program konusu yaparız.

17 -25 BİR DARBE MİDİR?

O süreçle ilgili kimin nasıl durduğunu biliyorum. AKP’den istifa ettim, neden sıkıldım? 16 Aralık’ta niye istifa etmeye karar verdim. Tapelerle ilgili şahitliklerimi ve yaşadıklarımı anlatacağım. Egemen Bağış, Muammer Güler ve Zafer Çağlayan ile ilgili ayrı programlar yapacağım. Yüce Divan oylaması nasıl gelişti. Yüce divan oylamasında neler oldu. Selçuk Özdağ’ın açıklamalarıyla ilgili benim de bildiklerim var. AKP’li milletvekillerinin o gün düşündükleri ve bugüne bakan yönleriyle anlatacağım. Bu bir darbe midir? Bunu böyle söylemeleri kendi suçluluk psikolojilerinden kaynaklanıyor. Bu niye milattır? Bununla beraber Türkiye’de işlenen bütün suçların nereye atfedildiğini, Türkiye’nin bugünkü yaşadığı durumu, ekonomisinden tutun ahlak yapısının değişimine kadar yansımalarını anlatacağım.’’

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version