Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Dostları onu anlatıyor: ‘Güzel İnsan Yusuf Ziya Ağabey’

Dostları onu anlatıyor: ‘Güzel İnsan Yusuf Ziya Ağabey’


3 Eylül’de hayatını kaybeden TRT ve Samanyolu Televizyonu’nda yaptığı program ve seslendirmeleriyle tanınan Yusuf Ziya Özkan’ın dostları onu özel bir programla anıyor.

Raindrops TV’nin YouTube kanalında yayınlanan programda, Özkan’ı Samanyolu Tv’de yıllardır omuz omuza çalıştığı mesai arkadaşları anlatıyor.

Kemal Gülen’in sunduğu bu özel programda, Rıdvan Kızıltepe, Metin Yıkar, Mesut Baran, Abdulkadir Gök, Haluk Örgün, Ahmet Ünal, Asım Yıldırım ve Ertuğrul Erkişi yer alıyor.

 

Programa katılan Rıdvan Kızıltepe, Özkan’la ilgili şunları söyledi:

“Her yaptığını inanarak yapardı. Her şeyi hakkıyla okurdu. Ruhunu kalbini verirdi, kaprisi olmazdı. İnanırdı ve okurdu. Ama peşinde koşmazdı. Hizmetten öndeydi ama ücrette hiçbir kaprisi yoktu. Entelektüel bir birikimi vardı. Aynı zamanda bir sanatçıydı. Sürekli bir esnetik kaygı içindeydi. Bize bir rehberdi ama tevazu içinde bize bu rehberliği yapardı. Sabırla anlatırdı. Yusuf Abinin menfaatle işi olmazdı. Arkadaşları Türkiye siyasetinde önemli bir yerlerde oldu. Ama Yusuf Abi bu noktalara hiç girmedi. O karelere sığmıyordu ama kalplerimizde yer edindi.”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version