Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Besiciler, Meral Akşener’e dert yandı: Battık biz sayın başkanım!

Besiciler, Meral Akşener’e dert yandı: Battık biz sayın başkanım!


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun’un Vezirköprü ve Havza ilçesini ziyaret etti. Ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından görüntülü paylaşımlarda bulunan Akşener, “Havzalı kardeşlerim geçim derdiyle boğuşuyor. Sayın Erdoğan ise 5 müteahhidinin cebini doldurmakla uğraşıyor. Ülkemizde ciddi bir devlet krizi var. Bu krizi, biz çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener, farklı kesimlerden vatandaşları dinliyor. Son görüntüde özellikle çiftçilerin yakınmaları dikkat çekiyor. Bir çiftçi, “Geçtiğimiz yıl 2 bin 500 liraya aldığım gübreye bu yıl 5 bin lira ödedim. Veresiye alıyorum. Nasıl geçineceğim?” diye soruyor.

Bir başka besici ise “Ben bıktım. 700 bin lira borcum var. Mal bakıyoruz, satmaya yer yok. Ayçiçeği teslim ettik, fiyat açıklanmadı. Sayın başkanım şu besiciyi ayakta tutalım. Battık başkanım. Benim yaptığım işi yapan köylü komple batık durumda.” ifadelerini kullanıyor.

Bir başka vatandaş ise 3 çocuğu olduğunu, Mille Eğitim Bakanlığı’nın kitap dağıttığını ancak öğretmenlerin her ders için ayrıca kaynak kitap istediğini anlatıyor. Vatandaş, “O zaman Milli Eğitim Bakanlığı kitap dağıtmasın. Kaynak kitapları dağıtsın.” diyor.

Emekli bir vatandaş ise “Bin 500 emekli maaşı bağladılar. Bu parayla geçinilebilir mi?” diyerek derdini anlatıyor.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version