Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Avrasya Araştırma Başkanı Özkiraz: MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, 1,5 yaşındaki kızıma varana kadar küfür etti, beni öldürmekle tehdit etti

Avrasya Araştırma Başkanı Özkiraz: MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, 1,5 yaşındaki kızıma varana kadar küfür etti, beni öldürmekle tehdit etti


Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in kendisine küfür ettiğini ve ölümle tehdit ettiği söyledi.

Özkiraz, MHP’li Yönter’in kendisine sosyal medya hesabı üzerinden gönderdiği tehdit mesajlarını paylaştı.

 

Özkiraz’ın paylaştığı ekran görüntülerinde Yönter’in, “Kemal seni bundan sonra çok yakından takip edeceğim. Gördüğüm ilk yerde de sana sürpriz yapacağım… Senin onurun yok, adam değilsin” dediği görülüyor.

 

 

MHP MYK üyesi Ünlütürk de Özkiraz’ı hedef almıştı: Kemik yalayıcı yavşak!

 

Öte yandan Özkiraz, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Nevzat Ünlütürk tarafından da hakarete uğramış, hedef gösterilmişti. Ünlütürk, Özkiraz’ın seçim barajının yüzde 7 olarak belirlenmesi yönündeki açıklamaları değerlendirdiği canlı yayını alıntılayarak, “Ulan müptezel… CHP’den aldığın parayla zilletin borazanlığını yapıyorsun. Kemik yalayıcı yavşak!” diye yazmıştı.

 

 

Özkiraz da Ünlütürk’e karşılık olarak şunları yazmıştı:

 

“Beni tanımadığınız belli Nevzat Bey. Beni tanısaydınız, misliyle karşılık alacağınızı bilir ve bu satırları yazmazdınız. Terbiyesiz siyasetçiye duymak istemediğini duyuracağımı bilirdiniz. Misli demişken, kemik yalayıcının da yavşağında önde gideni sensin, ağzından s.çan şerefsiz.”

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version