Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem: Kız çocuklarının gözlerinde nasıl bir yerde olduğumuzun farkındayız ve bu sorumluluğu taşıyoruz

A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem: Kız çocuklarının gözlerinde nasıl bir yerde olduğumuzun farkındayız ve bu sorumluluğu taşıyoruz


Milliyet Gazetesi’nin 67 yıldır verdiği “Yılın Sporcusu” ödüllerinde, Yılın Sporcusu Ödülü’nü milli cimnastikçi İbrahim Çolak, “Yılın Takımı” ödülünü ise A Milli Kadın Voleybol Takımı kazandı.

Ödül sonrası açıklamalarda bulunan milli voleybolcu Meryem Boz “Kız çocuklarının bizleri rol model alması büyük mutluluk veriyor” diye konuştu.

 

Takım kaptanı Eda Erdem de “Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu ödülünü” kazandı. “O kız çocuklarının gözlerinde nasıl bir yerde olduğumuzun gerçekten farkındayız ve bu sorumluluğu taşıyoruz. Atatürkçü, ülkesini seven, sporu seven, adil, çalışkan, azimli ve başarılı kadınlara dönüşerek ülkemizi daha yukarıya taşıyacak günlere bir nebze katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere” diyen Erdem’in konuşması sosyal medyada da çok paylaşıldı.

 

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda Altın madalya kazanan Milli boksör Busenaz Sürmeli de 67. Gillette-Milliyet HDI Sigorta Özel Ödülü’nü aldı.

 

Yılın Paralimpik – Engelli Sporcusu/Takımı ödülünü de Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı kazandı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version