Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

3 çocuk annesi Demet Aksoy: O kadar yoruldum ki kalbim kaldırabilecek gibi değil; benden terörist olmaz

3 çocuk annesi Demet Aksoy: O kadar yoruldum ki kalbim kaldırabilecek gibi değil; benden terörist olmaz






2012 yılına kadar KHK ile kapatılan bir özel okulda öğretmlik yapar ve şu anda cezaevine girme riski olan üç çocuk annesi öğretmen Demet Aksoy, HDP’li vekil ve insan hakları savunucusu Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun ÖFG TV’ye konuk oldu.

Atanamayınca özel okulda öğretmenliğe başladığını belirten Aksoy, “Bebeğim olmadı tüp bebek tedavisi ile anne oldum. Hatice 9 Ümit 7 Zümra 4 yaşında. Ben darbeyi haberlerde öğrendik. Ülkesini seven herkes gibi üzüldük yaşananlara. 2012’de işten ayrılmışım ve terörden yargılandım” ifadelerini kullandı.

Evinde 1 dolar bulduklarını ve kendisini onunla suçladıklarını söyleyen Aksoy, “Bu dolar bahsedilen seriden değildi ancak onunla beni suçladılar. 2005’te açılan bir BankAsya hesabımı gerekçe gösterdiler. Ben Müslüman bir aileyim faizden uzak diye bu bankaya para yatırıyordum” diye devam etti.

Aksoy’un program şu cümleleri dikkat çekti: “Artık o kadar yoruldum ki kalbim kaldırabilecek gibi değil. Benden terörist olmaz. Ben cezaevine girersem bu yavrularım ne olacak Adalet Bakanına sesleniyorum. Vicdan sahibi annelere sesleniyorum. Suçunuz olmadığı bir durumda ben bu yavrularımı bırakıp nasıl gideceğim?”








ÖNCEKİ YAZI12 eksikle bu kadar!
SONRAKİ YAZIKoşulsuz Adalet Maratonu’nun 6. gününde pedallar, Mustafa Kabakçıoğlu ve hasta tutuklular için çevrildi





***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version