Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Zindaşti, Burhan Kuzu’ya seks kaseti ile şantaj yaptı: Kasetten Aliye Uzun çıktı’

'Zindaşti, Burhan Kuzu'ya seks kaseti ile şantaj yaptı: Kasetten Aliye Uzun çıktı'


Cep telefonu imajından geçen yıl yaşamını yitiren AKP’li Burhan Kuzu’ya ait görüntüler çıkan Zindaşti’nin, şantajla Kuzu’ya her istediğini yaptırdığı öne sürülüyor.

Sedat Peker’in, suç dünyası ile yakın ilişkiler kurarak yargıya, bankalara baskı yaptığını belirttiği, eski danışmanı Sinan Çiftçi’nin, hakkında “Zindaşti dosyasını kapatmak için hastanede fişini çektiler” ifadelerini kullandığı Kuzu hakkında bu kez de ‘seks kaseti ile şantaj’ iddiası ortaya atıldı.

 

Koronavirüs nedeniyle öldüğü duyurulan ancak yeni iddialarla ölümü şüpheli bir hal alan dönemin Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Kuzu’ya, uyuşturucu baronu Naci Zindaşti’nin seks kaseti ile şantaj yaptığı belirtildi.

 

Yatak odası görüntülerindeki kadının ise, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AKP’li hemen tüm siyasilerle görüntü ve fotoğrafları bulunan Aliye Uzun olduğu kaydedildi. 

 

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, 6 Nisan 2018’de Büyükçekmece’deki evine yapılan baskınla gözaltına alınan Zindaşti’nin cep telefonu imajından Kuzu’ya ait seks görüntüleri çıktı ve Zİndaşti bu görüntülerle Kuzu’ya her istediğini yaptırdı.

 

Bu görüntülerin Burhan Kuzu ve AKP Beşiktaş ilçe örgütü üyesi Aliye Uzun’a ait olduğunu belirleyen polis konuyla ilgili Zindaşti’nin ifadesine başvurdu. Zorlu Center’daki dairesinde Aliye Uzun ile nasıl tanıştığını anlatan Zindaşti, misafirleriyle âlem yaparken kendisine hayat kadını bir kişiyi aradığını ancak bu kişinin İstanbul’da olmadığı için kendisini Aliye Uzun’a yönlendirdiğini anlattı. Zindaşti ifadesinde, “Aliye’yi aradım. 6-7 kız için kız başına 500 Euro’dan anlaştık. Aliye kızlarla birlikte daireme geldi. Misafirler Aliye’nin getirdiği kızları seçip odalarına geçti. Ben Aliye ile birlikte oldum” iddiasında bulundu. Zindaşti Aliye Uzun’un daha sonra da kendisini Türk vatandaşlığı için Burhan Kuzu ile tanıştırdığını kaydetti. 

 

Yatak odası görüntülerinin nasıl çekildiğini ve kendisine nasıl çalıştığı konusunda bilgi vermeyen Zindaşti, iddiaya göre bu görüntüleri kullanarak Burhan Kuzu’ya şantaj yaptı. Şantaja boyun eğen Burhan Kuzu, Zindaşti’nin her istediğini yerine getirdi. 

 

Bu arada iddiaya göre Organize Şube Müdürlüğü’nde görevli bir polis memurunun Zindaşti dosyasını sızdırması üzerine görüntüler Orhan Ünğan’ın eline geçti. Burhan Kuzu bu kez de görüntüleri ele geçiren Orhan Ünğan’ın isteklerini yerine getirmeye başladı. 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version