Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu: Saray artık budur; trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar

Kılıçdaroğlu: Saray artık budur; trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırıyı kınadı, “Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buğra Kavuncu’nun bugün yumruklu saldırıya uğradığını hatırlatarak, “Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar” dedi.

 

İYİ Partili Buğra Kavuncu, Halk TV’de İpek Özbey’in programına katıldıktan sonra Halk TV’den ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumrukla saldırısına uğramıştı.

 

Saldırganın Kavuncu’ya Bakırköy’deki Halk TV’den çıktığı sırada yanına gelerek, “Bir şey sorabilir miyim?” dedikten sonra yumruk attığı, Kavuncu’nun saldırı sonrası yere düşmüştü.

 

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz” ifadelerini kullandı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version