Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Eşi 3 yıldır hapiste olan üç çocuk annesi kadın tutuklandı

Eşi 3 yıldır hapiste olan üç çocuk annesi kadın tutuklandı


Öğretmen eşi Tuncay Topal, üç yıldır tutuklu olan Burçak Serap Topal da dün cezaevine gönderildi. Ailenin 6, 14 ve 16 yaşlarındaki üç çocuğu kimsesiz kaldı. 6 yaşındaki en küçük kardeşin kalbinin delik olduğu öğrenildi.

Gazeteci Sevinç Özarslan’ın haberine göre 16, 14 ve 6 yaşında üç çocuğu bulunan sosyal bilgiler öğretmeni Burçak Serap Topal dün tutuklanarak Gebze Kadın Kapalı Cezaevine gönderildi. Edebiyat öğretmeni eşi Tuncay Topal da 28 Mart 2018’den beri Balıkesir Kepsut Cezaevinde tutuklu.

Hem annesiz hem babasız kalan üç kardeşin psikolojisinin bozulduğu, 6 yaşındaki en küçüğünün ise kalbi delik olduğu öğrenildi. Çocuklar Gebze’deki dede ve anneanneleriyle birlikte kalıyor.

Gülen Hareketi soruşturmaları kapsamında 2019 yılı şubat ayında 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Burçak Serap Topal’ın cezası Yargıtay tarafından onaylandığı için tutuklandığı öğrenildi. Daha önce 9 ay hapis yatan Burçak Serap Topal, tutuksuz yargılanıyordu.

Vertigo, bel fıtığı ve migren hastası olan Burçak Serap Topal şu anda Gebze’de karantina hücresinde bulunuyor. Topal çifti en son Kütahya’da kapatılan dershanelerde görev yapmıştı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version