Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Erdoğan, nihayet kabul etti: Afgan göçmen dalgasıyla karşı karşıyayız

erdoğan






AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan’a barış ve istikrarın gelmesi konusunda Pakistan’a hayati görevler düştüğünü söyledi. Türkiye’nin İran üzerinden çok büyük bir göç dalgasıyla karşı karşıya olduğunu anlattı.

İstanbul Tersane Komutanlığı’nda Pakistan MİLGEM Korvet Projesi 1. Gemi Denize İniş ve Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi 1. Gemi Sac Kesim Töreni’nde konuşan Erdoğan, “Son dönemde çatışmaların yoğunlaştığı Afganistan’a barış ve istikrarın gelmesi konusunda da Pakistan’a hayati görevler düşüyor. Giderek artan istikrarsızlığın Afganistan’dan yeni bir göç dalgasını tetiklemesi yönündeki endişeleri ancak bu şekilde ortadan kaldırabiliriz. Türkiye olarak İran üzerinden gerçekleşen ve giderek yoğunlaşan bir Afgan göçmen dalgasıyla karşı karşıyayız.” ifadelerini kullandı.

İktidar temsilcileri haftalardır bu konuda yapılan uyarıları dikkate almıyor, hatta ‘göçmen akını olduğu’ yönündeki haber ve görüntüleri yalanlıyordu.

 








ÖNCEKİ YAZIHayrettin Karaman ‘kul hakkını’ hatırladı: Namaz sizi kurtarmaz!
SONRAKİ YAZIKılıçdaroğlu’ndan ‘Kabil’ çıkışı: Başkalarının arkasına bakmadan kaçtığı yerde, askerimizi kurban etmeyeceğiz




***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version