Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yangında son durumu anlattı: Bugünün en talihsiz olayı Çökertme’nin yaşadıklarıydı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yangında son durumu anlattı: Bugünün en talihsiz olayı Çökertme’nin yaşadıklarıydı


Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yangınlara dair son durumu anlattı.

Aras, belediye olarak bütün vatandaşların hasarlarının onarılacağını dile getirdi.

 

“Bugünün en talihsiz olayı Çökertme’nin yaşadıklarıydı. Çökertme gerçekten çok kötü bir gün geçirdi. Tahliye edildi, çok büyük bir tahribat var. Çökertme’deki yangının boyutları büyüdü.”

 

“Bundan sonra yapacağımız bölgedeki hasarı tespit etmek olacaktır. Hem insanların yaşam kaynaklarına, işletmelerine, evlerine, ahırlarına, büyükbaş ya da küçükbaş hayvanlarına, arılarına, geçim kaynaklarına verilen zararlar… Zeytinlikler çok önemli bizim için, bu bölge için. Tabii yangın açısından tablo kötüye gitmezse… Birçok yer için yangını söndürdük derken bu sabah bir baktık ki aslında tekrar canlanmış.”

 

“Bütün geçim kaynaklarını kaybeden, ağaçlarını, besim kaynaklarını kaybeden bütün insanlarımızın ihtiyaçlarını elbirliğiyle, işbirliği ile yerine tekrar koyacağız. Hayat tekrar normale dönecek. Yanan ormanlar noktasında da biz de her zaman oraların yeşermesi için gereken çalışmaları yapacağız. Orman Genel Müdürlüğümüz ile ortak bir şekilde her şeyi yapmaya hazırız. Yanan alanlar imara konu edilmeye çalışılırsa bununla da mücadele edeceğiz.”


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version