Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bingöl’de coşkulu karşılama: Direne direne kazanacağız

Bingöl’de coşkulu karşılama: Direne direne kazanacağız


BİNGÖL – DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Bingöl’de katılacakları halk buluşması öncesi kent merkezinde coşkulu karşılandı. Esnaf ziyareti esnasında caddelerden “Direnen direne kazanacağız” sloganı yükseldi. 

 

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “Özgürlük Zamanı” kampanyası kapsamında Bingöl’de halkla buluştu. Buldan’ı buluşma öncesi Keskin Bayındır, HDP bölge milletvekilleri ve merkez yöneticileri, Bingöl Havaalanı’nda çiçeklerle karşıladı. 

 

‘DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ’

 

DBP ve HDP eş genel başkanları daha sonra onlarca araçlık konvoyla kent merkezine geçti. Kent merkezinde coşku ve zafer işaretleriyle karşılanan eş genel başkanlar, esnaf ziyaretinde bulundu. Eş genel başkanların ziyareti esnasında cadde ve sokaklarda sık sık “Direnen direne kazanacağız” sloganı yükseldi. 

 

TECRİT PANKARTI AÇILDI 

 

İnönü Caddesi’nde heyetle yürüyen gençler, “Tecrit insanlık suçudur, siyasi tutsaklar onurumuzdur HDP her yerde” pankartı açarak, PKK Lideri Abdullah Öcalan üzerinde yürütülen tecride dikkat çekti.

 

Eş genel başkanlar, esnafın çay ikramından sonra kitlesel olarak HDP Bingöl il binasına geçti. Eş Genel başkanlar, parti binası önünde halka seslenecek. 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version